naar home naar menu naar contact

Voorgerechten

- Dagsoep
- Torentje van foie gras en gecarameliseerde appel, uienconfituur met toast
- Wijngaardslakjes in lookboter
- Scampi op indische wijze; appeltjes, ananas en ui in currysausje
- Krokant toastje met gebakken champignons en rucolaslaatje
- Carpaccio van rundsvlees met ruccola en zongedroogde tomaten

Vis Hoofdgerechten

- Pasta met Tiger prawns scampi, gestoofde prei en Gandaham
- Roergebakken zalm met zeekraal en rijst (wokgerecht)
- Sliptongetjes met verse tartaar, salade en frietjes
- Kabeljauwhaasje op bedje van schorseneren, puree en graantjesmosterdsausje
- Kreeft 'Belle Vue' of gegrild met lookboter

Vlees Hoofdgerechten

- A la minute gedraaide steak tartaar, met salade en frietjes
- Filet mignon met een gemengd slaatje, frietjes en een sausje naar keuze
- Rundvleesstoofpotje met Bruine Leffe en frietjes
- Gebakken lamsfilet op truffelaardappelen met sluimererwten afgewerkt met pecorino
- Mixed grill (5 stuks) met slaatje, frietjes en saus naar keuze

Dessert

- Café glacé
- Vanille-ijs met warme chocoladesaus
- Crème brûlée
- Marsepeindessertje met yoghurt en frambozencoulis
- Sabayon van champagne met rood fruit
- Trio van sorbet